PERJUANGAN
UNTUK KEGEMILANGAN

Buat pertama kalinya, kami membawakan anda pertarungan gunting rambut WAHL®️ yang legenda, yang berlaku di Asia Tenggara. Terbuka kepada sesiapa sahaja di 6 negara dari Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam yang mempunyai minat dan kegemaran untuk kreatif, pemotongan eksperimen, ini adalah peluang anda untuk menggayakan kepala dan meniup fikiran.

Pendaftaran adalah percuma. Jadi tingkatkan dan bina legasi anda sekarang.

PERINGKAT KEMENANGAN

PERINGKAT KEMENANGAN

PERINGKAT 1

– Laksanakan potongan rambut kreatif menggunakan hanya penggunting dan perapi WAHL® dan serahkan ciptaan anda dalam format foto dan video. Peserta akan disenarai pendek dari setiap negara. Ketahui lebih lanjut tentang penyerahan di Panduan Kehormatan kami.

PERINGKAT 2

1 finalis daripada peserta yang disenarai pendek dari setiap negara akan ditentukan melalui proses pengundian awam. Hanya satu penghantaran undian bagi setiap alamat e-mel dibenarkan.

PERINGKAT AKHIR

Finalis negara akan mewakili negara asal mereka dan menjadi salah seorang daripada 6 tukang gunting rambut untuk bertanding di peringkat akhir Legend of Barbers yang dinanti-nantikan.

PERSOALANNYA
Inilah peluang anda untuk bereksperimen dan berseronok dengan produk profesional WAHL®️ sambil anda dan orang lain yang berfikiran sama menyatakan bakat kreatif anda untuk gunting rambut.
PERSOALANNYA
Sertai pakar lain dalam bidang gunting rambut dari 6 negara—Indonesia, Malaysia, Singapura, Filipina, Thailand dan Vietnam dan ambil langkah pertama anda untuk menjadi Lagenda Tukang Gunting Rambut.

Rebut peluang dan daftar sekarang.
Previous
Next

HADIAH RAND

Pengalaman 6H5M di Ibu Pejabat Wahl Clipper, Chicago, Illinois, Set Gunting Rambut Premium Siri Lima Bintang (Legend Cordless, Magic Clip Cordless, Detailer Li, Finale dan Barber Dryer) dan kontrak Pendidik Wahl selama 1 tahun.

HADIAH KEDUA

Set Gunting Rambut Premium Siri Lima Bintang (Magic Clip Cordless, Detailer Li, Finale, Barber Dryer) dan Hadiah Wang Tunai sebanyak AS$3,000 atau setara.

HADIAH KETIGA

Set Gunting Rambut Premium Siri Lima Bintang (Magic Clip Cordless, Detailer Li, Finale) dan Hadiah Wang Tunai sebanyak AS$1,000 atau setara.

PANGGILAN ANDA UNTUK BERPERANG

PANEL HAKIM

STEPHANIE POLANSKY

Pengarah Pendidikan Global

SIMON SHAW

Pengarah Artistik Global

ARLEE MENGGI

Pendidik Thailand

EROLL

Pendidik Malaysia

YANTO SANI

Pendidik Singapura

KERVIN HIEW

Pendidik Utama SEA

LY

Pendidik Vietnam

JOE CAMACAM

Pendidik Filipina Ekapong

AUTO

Pendidik Thailand

ARLEE MENGGI

Pendidik Thailand

KERVIN HIEW

Pendidik Utama SEA

EROLL

Pendidik Malaysia

LY

Pendidik Vietnam

YANTO SANI

Pendidik Singapura

JOE CAMACAM

Pendidik Filipina Ekapong

AUTO

Pendidik Thailand

JOIN THE BATTLE
It’s going to be legend-ary!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]

KLIP AJAIB 5-BINTANG TANPA WAYAR

“Alami Keajaiban kepelbagaiannya! Direka bentuk dengan bilah gigi terhuyung-hayang dipatenkan yang memotong rambut pada dua panjang berbeza dengan setiap pas, Magic Clip Cordless adalah keperluan setiap tukang gunting untuk mengadun dan mencipta tekstur. Nikmati potongan 10% apabila anda membelinya melalui Pengedar dan peruncit sah WAHL®️.